Ikke-kategoriseret

En stor beslutning

Hej milkandhoney læsere, jeg har taget en stor beslutning. Jeg har altid været glad for teater. Uheldigvis rykkede alle mine venner op på ungdomsholdet, fordi de går en klasse over mig. Det ville jo ikke være så sjovt, når jeg ikke engang ville havde bare en at tale med. Jeg talte fornuftigt med min mor, om hvad jeg så ville. Jeg kan jo godt se problemet i, at jeg ikke går i skole, og derfor har brug for at være sammen med andre børn. Problemet var at vi fandt ud af det rart sent, at jeg ville stoppe. Næsten alle fritidsaktiviteter var optaget. Jeg har været meget glad for at gå på billedskolen. Så min far ringede og spurgte, om der var en plads ledig, og det var der!!! Jeg blev så glad. Og jeg glæder mig helt vildt til at starte der. Det er fra 7.klasse til 3.g, så der er stor aldersforskel mellem alle. Jeg glæder mig til at starte på en frisk.

/Milkandhoney/

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar